Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ

banner imagebanner image
 
 
Η περιοχή μας
Athina Apartments | Παραδοσιακός Ξενώνας Νέο Κλήμα Σκόπελος

Η Σκόπελος είναι ένα από τα νησιά των Βορείων Σποράδων, το δεύτερο νησί στη σειρά μετά τη Σκιάθο. Σε αυτό το μαγευτικό νησί, το πράσινο των πεύκων και των πυκνών δασών σμίγει με το βαθύ γαλάζιο της θάλασσας και του ουρανού δημιουργώντας μία εικόνα απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς.

Το χωριό μας, το Νέο Κλήμα (Έλιος) Σκοπέλου, βρίσκεται μεταξύ του δάσους και της θάλασσας. Απέχει 18 χλμ από τη χώρα της Σκοπέλου και 9 χλμ από τη Γλώσσα (Πουτράκι), το δεύτερο λιμάνι του νησιού. 

Βρίσκεται στη νότια πλευρά και στο μέσο του νησιού. Οι ωραιότερες παραλίες είναι δεξιά και αριστερά από αυτό. Η μαρίνα του είναι σύγχρονη, με όλες τις εξυπηρετήσεις για 80 σκάφη. Διαθέτει επίσης και ράμπα.

 


 

 
 
Η διάσημη παραλία της Καστάνης απέχει 3χλμ. από τον ξενώνα μας.

Στα αξιοθέατα της Σκοπέλου περιλαμβάνονται το Μουσείο (Σπίτι) του Παύλου Νιρβάνα, η Παναγίτσα του Πύργου στην άκρη του λιμανιού, το εκκλησάκι του Αϊ Γιάννη στο Καστρί όπου γυρίστηκε η ταινία mamma mia, το Δρακοντόσχιμα, το Λουτράκι που αποτελεί το πρώτο λιμάνι της Σκοπέλου και άλλα πολλά αξιοθέατα.

Εάν επιλέξετε να επισκεφτείτε το νησί μας, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας για την διαθεσιμότητα των διαμερισμάτων μας.
 
 
 
 
 
 
Σας προσκαλούμε

στον παραδοσιακό ξενώνα μας στο Νέο Κλήμα Σκοπέλου. Θα είμαστε εκεί για εσάς προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αλλά και πληροφορίες σχετικά με τα αξιοθέατα και τις παραλίες του νησιού μας.