ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

banner imagebanner image
 
 
Athina Apartments
Παραδοσιακός Ξενώνας Νέο Κλήμα Σκόπελος

Στην Σκόπελο και πιο συγκεκριμένα στο χωριό Νέο Κλήμα θα βρείτε τον παραδοσιακό ξενώνα μας “Athina Apartments” ο οποίος αποτελεί την ιδανική επιλογή για μια ευχάριστη και άνετη διαμονή κατά την διάρκεια των διακοπών σας στην Σκόπελο. 

Βρίσκεται 50 μέτρα περίπου από τη θάλασσα και μπορεί να φιλοξενήσει ζευγάρια, παρέες φίλων και οικογένειες που επιθυμούν ξένοιαστες και ευχάριστες διακοπές με όλες τις σύγχρονες ανέσεις.  

Ο παραδοσιακός ξενώνας μας έχει δύο επίπεδα, το ισόγειο και τον όροφο. Στο ισόγειο υπάρχουν 3 δίχωρα διαμερίσματα με βεράντες και θέα προς τη θάλασσα. Διαθέτουν όλα εξοπλισμένη κουζίνα, τα 2 είναι τετράκλινα και το ένα τρίκλινο. 

 


 

 
 
Στον όροφο υπάρχουν 3 διαμερίσματα. Το ένα είναι δίχωρο τετράκλινο, με δυνατότητα και 5ης κλίνης. Τα άλλα δύο είναι μονόχωρα με σοφίτα, τρίκλινα, με δυνατότητα και 4ης κλίνης. 

Όλα τα διαμερίσματα διαθέτουν εξοπλισμένες κουζίνες και μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα, αυτόνομες κλιματιστικές μονάδες και 24ωρη λειτουργία ζεστού νερού. Τα ξύλινα κουφώματα, τα παραδοσιακά κάγκελα και η κεραμοσκεπή δίνουν στο χώρο μία όμορφη όψη.

Στο ισόγειο υπάρχει χώρος υποδοχής για την εξυπηρέτηση του ξενώνα, ενώ μπροστά από τον ξενώνα μας, υπάρχει ελεύθερος χώρος για παρκάρισμα. 
 

 


 

Η φιλική και οικογενειακή ατμόσφαιρα που θα συναντήσετε ερχόμενοι στον παραδοσιακό ξενώνα μας θα σας δημιουργήσει την αίσθηση οικειότητας ικανή να σας κάνει να νιώσετε σαν το σπίτι σας.
 
 
 
 
 
Σας προσκαλούμε

στον παραδοσιακό ξενώνα μας στο Νέο Κλήμα Σκοπέλου. Θα είμαστε εκεί για εσάς προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αλλά και πληροφορίες σχετικά με τα αξιοθέατα και τις παραλίες του νησιού μας.